Facebook Twitter

Marina Laboreo

Visat núm. 29
(maig 2020)
Marina Laboreo Roig (Blanes, 1987) és periodista, editora i traductora. Llicenciada en Periodisme i màster en Estudis Comparatius de Literatura, Art i Pensament, ha treballat entre Barcelona, París i Roma en la creació, la producció i la comunicació de projectes culturals en els camps de la literatura, el cinema, l’art i el teatre.
Va ser mentre estudiava a Florència, amb una beca Erasmus, que s’ho va fer venir bé per canviar la Facultat de Comunicació per la de Lletres. I, des d’aleshores, ha treballat al sector editorial com a llibretera, editora, comunicadora, correctora i recentment ha descobert la vocació de traductora. Va estrenar-se amb la traducció d’una novel·la de Luigi Pirandello i ha seguit treballant amb autors com Gabriele d’Annunzio, Italo Svevo i Natalia Ginzburg. També ha traduït assaig, novel·la gràfica i contes infantils.

Actualment es dedica a la traducció literària, a l’edició d’obres teatrals com a codirectora de la col·lecció «Dramaticles», editada per Comanegra i l’Institut del Teatre, i també treballa en el camp de la comunicació cultural.

Marina Laboreo © Noelia Castro
Fragments
NOULa ciutat morta - Gabriele D'Annunzio
NOUSagitari - Natalia Ginzburg
NOUUn, ningú i cent mil - Luigi Pirandello
Bibliografia
Buscador de traductores
A-B-C-D - E-F-G - H - I
J - K - L - M - N - O - P - Q - R
S-T-U-V-W-X-Y-Z
Con el soporte de: