Facebook Twitter
Portada > L’espai dels traductors > Resultats de la cerca

Resultats de la cerca

Tina Vallès López (Barcelona, 1976) és escriptora, traductora, correctora i tots els papers de l’auca editorial. Llicenciada en filologia catalana amb menció a filologia romànica per la Universitat de Barcelona, un cop fora de la facultat va anar a parar a un gran grup editorial on va fer de becària […]
Hristina Vasić va néixer el 1984 a Belgrad. Actualment resideix a Belgrad on treballa com a professora de català i espanyol. Actualment desenvolupa la primera part de la recerca de doctorat sobre «El teatre com a eina didàctica en l’ensenyament universitari de llengua i literatura». Tradueix del català i espanyol.
Helena Vidal Fernández va néixer a Moscou l’any 1946. El 1957 la seva família, després d’una vintena d’anys d’exili a l’URSS, va tornar a Espanya i es va instal·lar a Catalunya.
Tradueixo poc perquè és la meva segona o tercera feina. La primera és fer crucigrames i la segona, sermons i articles sobre coses de llengua. Poc vol dir tres o quatre títols l’any, molt menys del que voldria.
Cercador de traductors
A-B-C-D - E-F-G - H - I
J - K - L - M - N - O - P - Q - R
S-T-U-V-W-X-Y-Z
Amb el suport de: